UFUK2020 İŞBİRLİĞİ PROGRAMLARI PROJE YAZMA EĞİTİMİ 23-24 KASIM 2017

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü Proje Geliştirme ve Koordinasyon Birimi tarafından  16-17 Kasım 2017 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Dış İlişkiler Binası’nda "Ufuk 2020 İşbirliği Programları Proje Yazma Eğitimi" düzenlendi. Etkin Proje'den Rosen DIMOV'nun eğitmen olarak yer aldığı  "Ufuk2020 İşbirliği Programları Proje Yazma Eğitimi"ne  Eğitim, İİBF, Güzel Sanatlar, İlahiyat, Hukuk Fakültelerinden toplam 22 öğretim üyesi katıldı. Ufuk2020 Programı hakkında genel bir bilgilendirme ile başlayan eğitim, bir Ufuk2020 projesi yazma, sunma ve yürütme becerilerinin nasıl geliştirilebileceğine yönelik bilgileri içeren sunumlar ve uygulamalarla devam etti. İki gün süren eğitim üniversitemizin de ortak olarak yer aldığı « INPATH-TES »  Ufuk2020 projesinin yürütücüsü Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Halime Paksoy’un başarı hikayesini paylaşmasıyla sona erdi.